Auto nieuws

Uw motor is het hart van uw voertuig; als hij niet goed werkt, kunt u er zeker van zijn dat u niet snel ergens heen zult gaan. Goed onderhoud van uw motor zorgt er ook voor dat uw motor niet oververhit raakt onderweg of afslaat op een kruispunt. Een slecht draaiende motor is een groot veiligheidsprobleem voor uw voertuig en de inzittenden.

Wile de motor ziet eruit als een gigantische auto-onderdeel, het is opgebouwd uit veel verschillende onderdelen die samenwerken om energie te creëren en te distribueren door uw voertuig. Bij Glenn’s Auto Reparatie, raden wij regelmatig onderhoud van de motor, om toekomstige problemen te voorkomen, en toekomstige geld afvoeren op uw voertuig.

1. Schoonhouden: Uw motor doet veel voor uw voertuig. In feite, zonder het, zou uw auto niet erg ver komen op alle, dat is waarom het belangrijk is om uw motor schoon te houden van puin, stof en vuil. Na verloop van tijd kunnen filters verstopt raken, bladeren en vuil waaien onder de motorkap, en insecten vinden hun weg in uw voertuig. Vet dat uw motor bedekt kan warmte vasthouden, waardoor het moeilijk wordt voor uw motor om goed af te koelen.

Uw monteur zal waarschijnlijk een ontvetter gebruiken, of aanbevelen, om de buitenkant van uw motor zorgvuldig schoon te maken. Een stofzuiger kan ook worden gebruikt om vuil en stof rond de behuizing te verwijderen. Gelukkig houdt de manier waarop uw motor in elkaar zit de meeste rommel die in uw auto terechtkomt weg van de werkende onderdelen van uw motor. Als u echter vreemde geluiden, geuren of rook uit uw motorcompartiment opmerkt, bel dan zo snel mogelijk uw monteur.

2. 2. Onderhoud van de bougies: Om vuil en viezigheid uit de verbrandingskamer te houden, moet uw bougie periodiek worden schoongemaakt. Om dit te doen zal uw monteur de bougiekabel verwijderen, de ruimte eromheen schoonmaken, de bougie verwijderen, en een speciale reiniger en borstel gebruiken om alle opeenhoping, vuil of stof te verwijderen. Dit is zo’n klein klusje, maar het kan de algemene prestaties van uw motor enorm verbeteren.

3. Juiste smering: Er zijn zo veel bewegende delen in een motor, dat het van cruciaal belang is om altijd een goede smering te hebben. Anders zal de wrijving veroorzaakt door veel van deze bewegende delen beginnen te wrijven en te knarsen en schade veroorzaken. Soms is deze schade onherstelbaar en moet u een of meer onderdelen vervangen voordat uw motor weer naar behoren functioneert.

Uw monteur zal ervoor zorgen dat uw krukas, zuigerveren en cilinderwanden goed gesmeerd zijn om wrijving en schade aan uw voertuig te voorkomen. Dit is ook een goed moment voor uw monteur om afdichtingen in bepaalde delen van de motor te controleren om er zeker van te zijn dat alles in elkaar past zoals het hoort voor een soepele rit.

4. Olie verversen: Het is zo’n eenvoudige procedure, en toch zo velen stellen het uit tot het te laat is. Het verversen van de olie kan een groot verschil maken voor de prestaties van uw motor en de algehele prestaties van uw auto. Na verloop van tijd kan uw olie troebel, troebel en kleverig worden, en dit helpt uw motor niet om het maximale uit zijn smeersysteem te halen. Uw olie moet om de 6 maanden of om de 10.000 mijl worden gecontroleerd en ververst om ervoor te zorgen dat uw auto in topvorm is en dat uw motor het beste uit de olie haalt. Weet u niet zeker of uw olie moet worden ververst? Bel Glenn’s Auto Repair vandaag nog voor een oliecontrole!

Als u een probleem met uw motor opmerkt, kunt u het beste een afspraak met uw monteur maken. Hoe langer een motorprobleem onopgelost blijft, hoe meer schade het zal beginnen te veroorzaken. Wat misschien een eenvoudige reparatie was, kan uitdraaien op de noodzaak om veel verschillende onderdelen en stukken te vervangen.

Voor meer informatie over motoronderhoud, preventie-onderhoud, of onze andere auto-diensten, neem dan vandaag nog contact met ons op. Bij Glenn’s Auto Repair komt de veiligheid van onze klanten op de eerste plaats en daarom werken wij hard aan het leveren van service van hoge kwaliteit, elke keer dat wij een klus aan uw voertuig uitvoeren. Lees meer over preventief onderhoud en waarom het belangrijk is via onze bedrijfsblog, of boek een afspraak met een van onze gecertificeerde monteurs

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

 

Tags: opkoper bedrijfswagens –  auto verkopen –  auto verkopen